Högtid & ceremoni

5 buketter till Kramens dag

Lördagen den 21 januari är det kramens dag. En dag att omfamna nära och kära med en vacker bukett. Vem vill du krama? Skicka ett Blommogram och berätta vad du känner. Här visar vi fem buketter som passar extra bra att skicka till kramens dag.

1. Kram 

En drömmig tulpanbukett som skänker mycket värme och glädje. Rosa tulpaner blandas tillsammans med santini, limonium och thlaspi. 

kramensdag-kram.jpg

Skicka buketten Kram!

 

2. Januaribuketten 

När en fysisk kram inte är möjlig är Januaribuketten en perfekt bukett att skicka. Med sina rosa och aprikosa blommor ger den hopp om en ljus och spirande vår. 

kramensdag-januaribuketten.jpg

Beställ Januaribuketten!

 

3. Ljuv omtanke 

Skicka en bukett som piggar upp och skänker omtanke på kramens dag. Buketten Ljuv omtanke har en trendig touch och innehåller vita tulpaner tillsammans med prärieklocka och alstroemeria.

kramensdag-ljuvomtanke.jpg

Skicka Ljuv omtanke!

 

4. Pastelldröm

Denna bukett är, som namnet antyder, en riktig pastelldröm. Med sina rosa tulpaner och vaxblomma tillsammans med vita ranunkler och eukalyptus ger buketten en varm och omfamnande känsla.

kramensdag-pastelldröm.jpg

Skicka Pastelldröm!

 

5. Blandad vårbukett

Skicka en blomstrande kram med denna blandade vårbukett. Buketten är full av blommor och färg som en blir glad av. Perfekt till tulpanälskaren!

1201458-m1-NY.jpg

Beställ Blandad vårbukett!