Högtid & ceremoni

Blommor till student & examen

Vad vore en skolavslutning eller ett studentfirande utan blommor? Det kan vara svårt att hitta på en lämplig studentpresent eller gåva, men blommor är aldrig fel. Att en utspringande student får blommor hängda runt halsen hör studenten till. En krans på huvudet passar perfekt att ha under kvällens festligheter när studenten tar av sig studentmössan. Passa även på att duka upp med härliga blommor på bordet vid skolavslutningen. Allt för att fira de unga studenterna.
 

 

Blommor för att önska grattis till examen

Kan du inte närvara vid studentens stora dag kan du skicka ett Blommogram med önskan om en blomstrande framtid! Särskilt populärt är buketter i de svenska färgerna. På interflora.se finns ett speciellt framtaget sortiment examensblommor till studenten och skolavslutningen.

Närvarar man själv vid en studentuppvaktning är det vanligt att be floristen att binda i ett blå-gult band runt blomman och hänga dessa kring halsen på. studenten

 

En vacker vas till studenten

Överraska med en vacker och tidlös vas som student- eller examenspresent. Hos oss hittar du vaser från bland annat Iittala, HAY och Ernst.


Goda delikatesser för att gratulera

Uppvakta studenten med en god present som gör magen glad. Välj mellan lyxiga presentboxar fyllda med godsaker.


Beställ en blomstrande huvudkrans till studenten

En vacker blomsterkrans på huvudet gör att studenten blir extra festlig. Våra huvudkransar kan du beställa till dig själv eller till någon annan.

Bind-din-midsommarkrans-steg-7.jpg


Duka upp för studentmottagning

När studenten ska firas är det vanligt att man bjuder in släkt och vänner till en mottagning hemma. Duka upp för en blomstrande avslutningsfest utomhus – vi ger dig dukningstipsen!