Examens- och studentblommor


Den blomstertid nu kommer! Äntligen är det dags för en härlig tid med studentmottagningar, examen och skolavslutningar. Uppvakta den nyblivne studenten med en vacker bukett - en perfekt present och en utmärkt början på en blomstrande framtid!

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Studentblommor - Blommor till studenten

Att ta studenten är stort och man är verkligen värd att firas efter hårt arbete alla år i skolan. Många firar studenten med en studentmottagning där familj, vänner och släkt samlas för att fira studenten. Blommor har en central roll när man firar studenten, vid utspringet brukar man ge blommor runt halsen och väl vid festen ger man ofta blommor till student & festvärd.

På Interflora kan du skicka studentblommor till studentmottagningen för att överraska lite extra, eller om du inte kan medverka på festen så är det ett utmärkt sätt att uppmärksamma studenten. Studentblommor går ofta i blåa, gula och vita färger som blandas i härligt grönt. Vi har ett stort utbud av studentblommor i olika stilar och former som passar för alla, skicka studentblommor och få de levererade till studenten! 

Examensblommor - Blommor till examen

Examen är även det en stor dag att fira, och även här är examensblommor en central del i att uppmärksamma den nyutexaminerade. På examensdagen förtjänar man att firas stort och lyxigt, och vad passar då inte bättra att ge bort än ett lyxigt Blommogram med säsongens vackraste blommor?

Interflora har vackra buketter som passar alla vid examen, och genom att beställa blombud till examen kommer du både uppmärksamma och överraska den nyexaminerade! Välj bland en mängd buketter här i vår examenskategori och få de levereade till examensdagen. Det finns bland annat lyxiga rosbuketter, buketter med sommarkänsla, klassiska buketter i blått och gult, och maffiga buketter med pioner - men även olivträd! 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.