Blomfakta & skötselråd

Ge bort en blommande krukväxt

Vissa föredrar buketter som blommar under en kortare tid, andra tycker mer om krukväxter som håller längre. Överraska med det bästa från båda världarna – en blommande krukväxt eller plantering. En gåva som varar extra länge! Vi tipsar om 5 blommande krukväxter som passar för alla uppvaktningar och tillfällen.

 

Orkidé deluxe av mästerflorist Lina Supstiks
Ge bort ett lyxigt mästerverk! Orkidé deluxe är en bordsdekoration som passar till påskens dukningar, men är lika vacker hela våren. Orkidéer är en fantastisk blomma som varar länge!

1202461.jpg

Rosa orkidéplantering
Uppvakta med en pampig orkidéplanetring som garanterat blir en iögonfallande dekoration vart den än står. Den här orkidésorten är lättskött och även om bladen faller av så blommar den ut igen med lite kärlek. 

orkide-plantering-shutterstock-5-blommande-växter.jpg

Plantering vårsol
Grupper med vackra blommor är kanske vanligast under julen men är också populärt under årets alla högtider. Ge bort vårkänslor med Plantering vårsol som passar till påskdukningen, men är lika fin hela våren.

1211076.jpg

Vit orkidé
Ge bort klassikern som passar i alla hem! Orkidén är en omtyckt krukväxt som med lite omtanke kan blomma om och om igen i flera år. Du misslyckas sällan med en vit orkidé.

vit-orkide-inspo-artikel-5-blommande-vaxter.jpg

Floristens blommande krukväxt
Låt våra florister hjälpa dig med överraskningen! Floristen väljer ut en blommande krukväxt i säsong, du väljer pris och kan lämna önskemål. Enklare än så kan det inte bli!

inreda-hortensia-topp.jpg