{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

%
{{campaignBlock.blockName}}

VI FÄRGADE SVERIGE ROSA

Under oktober färgade vi Sverige rosa tillsammans med Cancerfonden och samlade in pengar till cancerforskningen.
Tack för att du bidrog till Cancerfondens livsviktiga arbete i kampen att besegra cancer.

#tillsammansmotcancer

Emma-Örtlund_Rosa-Bandet-liggande.jpg


EMMA ÖRTLUND DESIGNAR ÅRETS ROSA BAND

Emma spelade huvudrollen i filmen “Catwalk - Från Glada Hudik till New York”, där vi fick följa hennes och Glada Hudik-gängets väg till en hyllad modevisning i New York.

"När jag fick frågan om att designa Cancerfondens rosa band blev jag jätteglad och det kändes alldeles magiskt. Tänk att jag skulle få göra det! Och jag ville göra ett fint band för min mamma och alla andra som drabbas. Livet är inte rättvist när någon man älskar dör i cancer. Ingen förtjänar att få cancer, vare sig man är dum eller snäll, ung eller gammal, och ingen ska behöva förlora sin mamma eller pappa eller syster eller vän. Jag vill att så många som möjligt ska bli botade och överleva cancer."


Emma Örtlund - skådespelerska och modell

 

 

Läs mer på Cancerfonden

Kategoribild-rosa-bandet-2022.jpg

 

INTERFLORA X SÄKER STIL

Modeduon bakom Säker stil, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret har tagit fram en egen bukett som säljs till förmån för Cancerfonden. 

 

"Vi ville skapa en stilren, vacker bukett som vi själva skulle ÄLSKA att få, om och om igen! Det självklara valet blev därför fantastisk blekrosa hortensia mot eukalyptusens vackert mjuka gröngrå. Vi är oerhört stolta och glada över resultatet och att få bidra till Cancerfondens livsviktiga arbete och forskning.

Att skicka någon en tanke, pepp och kärlek i form av en vacker bukett är ju alltid så uppskattat. Att 30 kronor dessutom går oavkortat till kampen för att besegra cancer gör det så enkelt och självklart - nu hoppas vi kunna inspirera många att bidra, smått som stort, med några kronor eller en bukett. Alla kan vi göra något."

 

 

Läs om vårt samarbete med Cancerfonden

Lär känna dina bröst och gå på mammografi när du blir kallad! Tidig upptäckt räddar liv.

Bröstskolan-2.jpg