Tips

5 rosa buketter som kan ge stort hopp

Under oktober färgar vi Sverige rosa tillsammans med Cancerfonden och samlar in pengar till cancerforskning. När du beställer någon av våra rosa blommor bidrar du till Cancerfondens livsviktiga arbete. 30 kronor per bukett går oavkortat till kampen att besegra cancer.

TIPS! Du kan lägga till rosa band och rosa armband till alla produkter och bidra till 50 respektive 100 kronor till Cancerfonden.

1. Rosa oktober

En rosa dröm fylld med höstens vackra blommor. Perfekt att skicka till den du tycker om för att överraska, uppvakta eller bara för att. Rosa oktober består av härliga nejlikor, krysantemum, alstroemeria, eukalyptus och blandat grönt.

Rosa-bandet-2023-rosa-oktober-bukett-miljöbild.jpg

Skicka Rosa oktober!

 

2. Rosa omtanke

Sprid glädje med denna fina och skira bukett i rosa toner. Rosa omtanke innehåller rosor, prärieklocka, krysantemum, alstroemeria och blandat grönt. En bukett som passar att skicka vid flera tillfällen och som skänker hopp!

5-rosa-buketter-Rosa-Omtanke.jpg

Skicka Rosa Omtanke!

 

3. Rosa hopp

När du vill visa lite extra omtanke är Rosa hopp den perfekta gåvan att skicka. En vacker och maffig hortensiabukett som även innehåller nejlikor och blandat grönt. Skicka den till någon du tycker om och gör gott samtidigt!

Rosa bandet 2023 bukett Rosa-hopp-miljobild.jpg

Skicka Rosa hopp!


4. Rosa dröm 

En stilren, vacker bukett med ljuvlig snitthortensia tillsammans prärieklocka, rosor och eukalyptus.

Rosa-bandet-2023-bukett-Rosa-dröm-miljöbild.jpg

Skicka Rosa dröm

 

5. Rosa känsla 

Rosa Känsla är en trendig bukett som består av ljuvliga rosor, vinröd germini, nejlika och blandat grönt. Perfekt att skicka för att göra den du tycker om riktigt glad!

5-rosa-buketter-Rosa-Känsla.jpg

Skicka Rosa Känsla!