Slå på stort


Slå på stort och uppvakta med extraordinära och lyxiga buketter som kommer skapa minnesvärda stunder. Alla dessa buketter och blomsterarrangemang är perfekta om du ska fria, säga 'jag älskar dig', fira bröllopsdag eller jubileum. Kanske vill du bara skämma bort din kärlek extra mycket? Skicka ett kärleksfullt Blommogram och låt kärleken blomstra på Alla hjärtans dag.

Information om beställningar och leveranser till Alla hjärtans dag finns här

Ska du fria till den du älskar på Alla hjärtans dag 14/2

Gör Alla hjärtans dag till en oförglömlig dag! Slå på stort med en sagolik rosbukett, en frierikasse med lyxig choklad eller en av våra kärleksbuketter med blommor i kärlekens färger. Oavsett om du beställer en blomsterkasse, en blombox eller en bukett så ser vi till att ditt Blommogram levereras tryggt till mottagaren. Vi levererar blommor över hela Sverige. Slå på stort på Alla hjärtans dag! Fira er bröllopsdag eller jubileum. Våga ta steget och fria till den du älskar eller skäm bort din älskade lite extra.

Skäm bort dom du älskar på Alla hjärtans dag 14/2

På Alla hjärtans dag den 14 februari kan du passa på att skämma bort dina nära och kära extra mycket. Om det är någon dag du ska slå på stort så är det på Alla hjärtans dag. Blommor är den perfekta uppvaktningen för att visa vad du känner. Köp blommor till din flickvän, mamma, syster eller till din kompis. Köp rosa rosor, en stor rosbukett med röda rosor, en tulpanbukett i kärleken färger eller låt våra florister skapa en skräddarsydd bukett för det alldeles särskilda tillfället. Köp ditt Blommogram på interflora.se. Vi levererar blommor över hela Sverige med leverans direkt till dörren samma dag.


Just nu medlemsdagar – bli medlem och få 15% rabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.
Rabatten gäller ej på presentkort, prenumeration och donationer och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller bonuscheck.