{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

%
{{campaignBlock.blockName}}

Bekräftelse på leverans - status på bud

På grund av den stora leveransvolymen under Alla hjärtans dag har vi svårt att lämna besked om när din beställning kommer att levereras och status på leveransen. Våra butiker och budfirmor levererar hela dagen fram till kl. 21.00 (på vissa platser även senare). Vi kan därför inte ge besked om exakt leveranstid.

Tidsbestämda leveranser

På Alla hjärtans dag kan vi tyvärr inte garantera en exakt leveranstid. Vi gör dock allt vi kan för att tillmötesgå önskemål

Ringer eller sms:ar innan leverans

För att garantera och säkerhetsställa leverans ringer eller sms:ar våra många av våra butiker till mottagaren. I vissa fall redan dagen innan leverans. Detta för att garantera att mottagaren är på plats och att kontrollera eventuell dörrkod etc.

Beställningstid till företag/arbetsplatser

Sista garanterade beställningstid för leverans till mottagare på arbetsplats är torsdag den 13 februari kl 19.00.

Beställningstid till hemadresser

Sista garanterade beställningstid för leverans på Alla hjärtans dag är fredag den 14 februari kl 14.00. I Göteborg, Malmö och Stockholm kan vi i många fall ta emot din beställning fram till kl 16.00 den 14 februari. Till ett fåtal platser, där leverans sker med buss, båt eller lantbrevbärare, behöver du beställa senast torsdag den 13 februari kl 16.30.

Beställningstider till utlandet

Sista garanterade beställningstid för leveranser till utlandet på Alla hjärtans dag är torsdag den 13 februari kl 12.00. Men vi försöker självklart även leverera beställningar inkomna efter det. 

Ändring av lagd beställning

Har du en ändring i lagd beställning försöker vi, så långt det är möjligt, vara behjälpliga med dessa. En förutsättning för att en ändring ska gå att genomföra är att leveransen inte redan har hämtats upp av budet. Kontakta Kundservice, om du har ändringar i befintlig beställning.

Hög belastning på vår Kundservice

Vår Kundservice jobbar på för fullt för att svara på dina frågor, men just nu är det många som ringer och skickar epost till oss, vilket gör att svarstiderna är något längre än normalt. Vi kommer hantera ditt ärende så fort som möjligt.

Öppettider Kundservice Alla hjärtans dag

Måndag - tisdag: 09.00 – 16.30
Onsdag - fredag: 09.00 – 18.00
Lördag: 09.00 - 13.00

Öppettider Beställning av Blommogram via telefon: 

Måndag - tisdag: 09.00 - 20.00
Onsdag - torsdag: 08.00 - 22.00
Fredag 14/2: 08.00 - 20.00