Trender

Julens trender 2016

Julen 2016 hos Interflora är vit, neutral och självklar med ett naturligt formspråk som mixas med moderna uttryck.

Ett naturligt formspråk

Hantverket är i fokus även denna jul. Den avskalade enkelheten i underlagen samt i omgivningen går fint ihop med blommornas rufsiga och yviga karaktär. Blommorna är elegant vita vilket skapar en klassisk och vacker jul.

Klassikerna lämnar plats

Vi hittar både doftande freesia och taklökar i flera av blomsterarrangemangen. Självklart har vi även med klassikerna amaryllis, tulpaner och hyacint. Underlagen är mestadels neutrala och funktionella men accentueras av stål-, silver- och titankaraktär. Keramik, stål och läder syns även i våra julprodukter för att understryka hantverket. De dominanta tonerna på basunderlagen är vita.

Blommor för glädje och livskraft

Vi har tagit fram en klassisk och vacker julgrupp tillsammans med CancerRehabFonden. Beställer du Rimfrost, mellan hjälper du oss att sprida kunskap om deras viktiga arbete att hjälpa fler cancerdrabbade tillbaka till livet.

Glöm ingen i jul

Jul är en tid för att träffa sina nära och kära. Men också en tid för att skicka en tanke till alla som du också gillar, men kanske inte hinner träffa under julen. Alla nära och halvkära. Med ”Glöm ingen i jul” vill vi uppmuntra till att skicka blommor till hela tjocka släkten och alla andra som du tänker på, och önskar att du hann träffa lite oftare.

Vi kan leverera till hela Sverige genom våra 600 butiker. Skicka en tanke i jul. 

Skicka en blomma eller två med Interflora>