Tips

5 tips på romantiska presenter till Alla hjärtans dag

Att ge bort en present är en romantisk och uppskattad gest. Oavsett om du vill uppvakta din fru, pojkvän, sambo, fästmö eller kompis ger vi dig här tips på romantiska buketter och presenter att skicka för att berätta vad du känner på Alla hjärtans dag!


Romantiska tulpanbuketter

allahjärtanstips-tulpaner.jpg

Det är inte bara rosor som passar bra att skicka till den du tycker om på Alla hjärtans dag. Tulpanbuketter i rött och rosa andas romantik och passar perfekt att skicka till tulpanälskaren. 


Choklad och andra godsaker

1257106.jpg

Vill du överraska din partner med något romantiskt och gott är choklad och andra godsaker ett säkert kort. Du hittar alla godsaker under Presentkit & gåvor.

Om du vill skicka choklad eller geléhjärtan med en bukett kan du lägga till det som ett tillval när du har valt bukett.


Röda rosor

Romantiska-presenter-Röda-rosor.jpg

Det finns ingen blomma som symboliserar så mycket romantik som en röd ros gör. Enligt blomsterspråket så betyder en röd ros "Jag älskar dig".

Välj om du vill skicka en enkel röd ros eller lyxig bukett med många rosor i och skriv din romantiska hälsning som skickas med buketten. 


Vackra smycken 

Romantiska-presenter-Smycken.jpg

Överraska den du tycker om med vackra smycken från välkända varumärken, så som Syster P och Edblad. Välj mellan armband, halsband och örhängen i guld och silver. 


Romantiska blomsterkassar

Romantiska-buketter-6.jpg

Vill du slå på stort kan du beställa en romantisk blomsterkasse. Då levereras dina blommor i en lyxig kasse tillsammans med något gott.

Välj till exempel Romantiska kassen, som innehåller röda rosor tillsammans med gélehjärtan, eller Frieri-kassen, som innehåller röda rosor tillsammans med 15 lyxiga och smakrika praliner.