Tips

Romantiska presenter till Alla hjärtans dag

Att ge bort en present är en romantisk och uppskattad gest. Oavsett om du vill uppvakta din fru, pojkvän, sambo, fästmö eller kompis ger vi dig här tips på romantiska buketter och presenter att skicka för att berätta vad du känner på Alla hjärtans dag!

 

Romantiska tulpanbuketter

Det är inte bara rosor som passar bra att skicka till den du tycker om på Alla hjärtans dag. Tulpanbuketter i rött och rosa andas romantik och passar perfekt att skicka till tulpanälskaren. 

Alla-hjärtans-dag-2023-Liggande-Love-2.3.jpg

 

Röda rosor

Det finns ingen blomma som symboliserar så mycket romantik som en röd ros gör. Enligt blomsterspråket så betyder en röd ros "Jag älskar dig". Välj om du vill skicka en enkel röd ros eller lyxig bukett med många rosor i och skriv din romantiska hälsning som skickas med buketten.

Alla-hjärtans-dag-röda-rosor-2.3.jpg

 

Romantiska blomsterkassar

Vill du slå på stort kan du beställa en romantisk blomsterkasse. Då levereras dina blommor i en lyxig kasse tillsammans med något gott. Välj till exempel Romantiska kassen, som innehåller röda rosor tillsammans med gélehjärtan, eller Frieri-kassen, som innehåller röda rosor tillsammans med 15 lyxiga och smakrika praliner.

Blommogram-kasse-med-hund-Alla-Hjärtans-dag-2024-2.3.jpg