Tips

3 populära presenter till Fars dag

Den 12 november är det dags att fira alla pappor på Fars dag. Fira pappa, bonuspappa, morfar eller farfar med en personlig present som gör honom riktigt glad! Vi har ett stort utbud av blommor, krukor och presentkort. Här får du några utvalda tips på Fars dag-presenter.

1. Blommor till pappa

Vackra blommor tillsammans med en personlig hälsning, där du kan berätta vad du känner, är ett fint sätt att fira alla pappor på. Oavsett om han bor i Sverige eller utomlands kan vi leverera blommorna direkt till hans dörr.

 

2. Ett presentkort som blommar ut

presentkort-hösten-2021-artikel.jpg

Har du svårt att bestämma dig vad du ska ge till pappa på Fars dag? Inga problem! Med ett presentkort laddat med blommor får han välja själv vad han vill ha. Presentkortet kan skickas digitalt inom 30 minuter och användas både på interflora.se och i alla Interfloras anslutna butiker.

 

3. Krukväxt

Grönt_hem_med_krukväxter_Monstera.jpg

Skicka en frodigt grön krukväxt till pappa på Fars dag. Fördelen med en krukväxt är att pappa får njuta av sin farsdagspresent länge. Det finns flera härliga växter i olika storlekar att välja på – allt från kaktusar till fiolfikus och monstera.