Tips

5 höstbuketter i orange

Naturen skiftar färg, kvällarna blir mörka och inne lockar värmen och ljuset. Här är fem orange buketter som förstärker höstmyset. Perfekt också för dig som vill skicka en blomsterhälsning i Halloweentider!

1. Höstvärme – hållbar i naturens färger

När du vill ge bort en varm känsla som räcker länge – välj buketten Höstvärme. Här har vi kombinerat hållbara sorter som krysantemum, alstroemeria och grönt som ger en vippande form. Nyanserna i aprikos och orange matchar trädens fallande löv och låter hösten ta plats inomhus.

Höstens-orangea-buketter-Höstvärme.jpg

 

2. Blomsterfång i glödande orange

Alstroemeria och krysantemum finns i många färger, men just nu när Halloween står för dörren och hösten har sitt grepp om landet, slår vi ett slag för brandgult och rostfärgat som får buketten att flamma! Vill du kombinera med andra snittblommor, håll lågan levande med hjälp av nyanser som glöder.

Alstroemeria och krysantemum är dessutom riktigt hållbara snittblomma och ger inte upp i första taget.

 

3. Mera blomsterglädje ger rummet färg

Färgerna i Mera blomsterglädje Höst sträcker sig från mild aprikos till eldigt orange och kraftfull rost. Mörka magnolia- och ekblad ger djup åt buketten som verkligen omfamnar höstkänslan. Mera blomsterglädje tar in det bästa av säsongen och håller sig fin länge.

Höstbuketter-Mera-blomsterglädje.jpg

 

4. Varm kram med höstens favoriter

Här möts trendiga lecodendron och mörka magnoliablad. Tillsammans sätter de tonen i Varm kram, som också innehåller bland annat krysantemum i olika form och storlek. En mustig färgskala i en maffig och modern form – Varm kram sprider värme i alla rum.

Höstens-orangea-buketter-Varm-kram.jpg

 

5. Hösthälsning som lyser upp

Skicka Hösthälsning och sprid ljus i höstmörkret. Här är buketten som lyser upp! Gul limonium, aprikos nejlika, orange alstroemeria och till det små solar i form av aprikos germini. Mitt i allt vippar torkad lagurus eller hartass/harsvans som den heter på svenska. Visst blir man glad!

Höstens-orangea-buketter-Hösthälsning.jpg