Samarbeten

Interflora x Säker stil 2022

Under oktober månad samlar Interflora in pengar till cancerforskningen genom rosa buketter och produkter. En av buketterna är i år framtagen av modeduon bakom Säker stil, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret. För varje såld bukett går 30 kr till cancerforskningen.

Säker-stil-Interflora-1.jpg

Berätta om samarbetet

– Vi blev enormt glada och stolta över denna fina förfrågan. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats, att få vara med och bidra till den viktiga kampen mot cancer är en självklarhet. Om vi alla ser det som en självklarhet, så gör vi tillsammans skillnad. Och att få kombinera kärleken till blommor och färgen rosa med ett så viktigt syfte, att kort och gott få bidra och samtidigt sprida blomsterprakt, det är en ära.  
 

Säker-stil-Interflora-2.jpg

Hur har ni komponerat ihop er bukett? 

– Vi ville skapa en stilren, vacker bukett som vi själva skulle ÄLSKA att få, om och om igen! Det självklara valet blev därför fantastisk blekrosa hortensia, mot eukalyptusens vackert mjuka gröngrå - och sedan ännu mer rosa. Vi är oerhört stolta och glada över resultatet, och över hela samarbetet med Interflora, samt att få bidra till Cancerfondens livsviktiga arbete och forskning. Buketten är verkligen den perfekta gåvan att skicka till mamma, syster, vännen, kollegan - och nu hoppas vi att det skickas MÅNGA!
 
Säker-stil-Interflora-3.jpg
 

Varför är det viktigt att bidra till cancerforskning? 

– Att skicka någon en tanke, pepp och kärlek i form av en vacker bukett är ju alltid så uppskattat. Att 30 kronor dessutom går oavkortat till kampen för att besegra cancer gör det så enkelt och självklart - nu hoppas vi kunna inspirera många att bidra, smått som stort, med några kronor eller en bukett. Alla kan vi göra något. 
 
"Glöm heller inte att rosa bandet är höstens finaste accessoar på kappan, eller var du än väljer att bära ditt!"