Tävling Vinn ett år med blommor

Nu har vi utsett vinnarna i vår tävling där 1:a pris var ett års blomprenumeration och 2-3:e pris var ett varsitt Blommogram. Här kan du läsa om vinnarnas vackra blomsterminnen!

 

1:a pris

Hösten innan mina föräldrars 40-åriga bröllopsdag planterade min bror och jag i hemlighet pärlhyacinter i deras gräsmatta. Lagom till deras bröllopsdag i maj kom det upp pärlhyacinter i formen av ett hjärta i gräsmattan.

Karin

 

2:a pris

Glädjen jag får se varje månad jag unnar min sambo en ny blombukett, hon skiner upp som en härlig solstråle! Jag har gjort detta i snart tre års tid och hon blir fortfarande lika glad varje gång.

Alexander

 

3:e pris

Hade önskat mig en bukett med pioner ett tag, och hoppades att min man skulle uppfatta de små signalerna. Årsdag kom, alla hjärtans dag… men inga pioner. Så en dag i somras tog han mig ut i trädgården och där vid min favoritbänk, hade han planterat pioner åt mig och de hade börjat slå ut. Så vackra och jag får njuta av de varje år framöver.

Claudia

 

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågick till den 30 april. Tre vinnare utsågs. Juryn bestod av representanter från Interflora AB och beslutet kan inte överklagas. Vinnarna och dess motivering meddelades via e-post och presenteras här på interflora.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

 

Interflora AB är ansvarig för hanteringen av personuppgifter, läs mer här.