Företagsbeställningar av presentkort

Interfloras presentkort är den perfekta presenten till kunder, kollegor och affärsbekanta. Välj mellan tryckta presentkort eller presentkort som skickas med e-post eller sms. Samtliga presentkort kan lösas in i våra närmare 550 anslutna butiker och på interflora.se och har en giltighetstid på två år.

Lägg till hälsningstext och logotyp

Våra tryckta presentkort ger möjlighet till egen profilering. På konvolutet som medföljer presentkortet finns plats för både hälsningstext och logotyp. Naturligtvis kan vi trycka i färg!

Beställning

Beställ presentkort genom att fylla i formuläret nedan. Vid beställning av presentkort via e-post eller sms behöver du även lämna mottagaruppgifter i följande filer. Ladda ner aktuell fil och följ instruktionerna:
Presentkort som epost
Presentktort som sms

Du kan välja presentkort i valfritt belopp från 50 kr upp till 2000 kr.

Minsta antal för beställning av presentkort här är 5 st. Fraktkostnad/porto tillkommer beroende på antal. För beställningar på enstaka presentkort, vänligen använd Skicka presentkort direkt till mottagaren.

Beställ presentkort här: 


Tillagda produkter

{{variant.Quantity}} st

{{variant.Price}} kr/st

{{ctrl.getDeliveryTypeText(variant.DeliveryType)}}

Vid påtryck av logotyp skicka en högupplöst logotyp till presentkort@interflora.se. Vid påtryck tillkommer en kostnad på 300 kr exkl. moms


Vänligen skriv organisationsnummer i följande format: 000000-0000

Tack för din beställning av presentkort!

Vår kundservice kommer höra av sig till dig om det uppstår några frågor eller om du har valt presenkort via epost och sms.

Leveranstid är max 5 arbetsdagar.

Vi återkommer så snart vi kan!