{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}
Vi söker en webbadministratör som vill arbeta med en av Sveriges mest konverterande e-handel; interflora.se. Vi är i en spännande fas med ny e-handelsplattform och söker nu en person som vill vara med och utveckla och optimera siten vidare.

Rollen

I rollen som webbadministratör på Interflora AB kommer du att tillsammans med övriga webbteamet driva webben och e-handeln framåt.

Arbetet innefattar kontinuerliga uppdateringar av produkter, bilder och innehåll på Interfloras e-handel och webb och ansvara för att de är ständigt aktuella och följer marknadsplanen. För att maximera resultat arbetar du med analys, har kommersiell tankegång och förståelse av konsumentbeteenden. Arbetsuppgifterna inkluderar också, men är inte begränsade till; administration av innehåll på webben, delaktighet i SEO- och SEM-arbete, administration och uppsättning av butikers lokala hemsidor, uppdatera innehåll och utveckla interna digitala säljverktyg samt delaktighet i vidareutveckling av våra digitala tjänster.

Din profil

- Tidigare erfarenhet från e-handel är ett krav
- Erfarenhet från webbanalys och försäljningsrapportering
- Erfarenhet av att arbeta med uppdatering av webb såsom produkter och innehåll
- Kunskap i enkel bildhantering (Photoshop, eller motsvarande)
- Erfarenhet från Episerver och/eller EpiCommerce och Litium är ett plus
- Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Som person ser vi gärna att du är

Vi söker en person som har driv och vilja att ständigt förbättra. Vi ser att du gillar högt i tak, tycker om att jobba i team och är prestigelös och rycker in där det behövs. Du är bra på att prioritera och hantera en mängd olika arbetsuppgifter samt är ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt. För att trivas på Interflora tror vi att du som person gillar ett högt tempo, gillar att ta för dig av nya arbetsuppgifter samt strävar efter att alltid utveckla dig själv och det arbete du utför.

Du erbjuds

En tjänst i en organisation i en stor förändringsfas, tillsammans med engagerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta på Interfloras huvudkontor i Alvik och kommer att rapportera till Marknadschef.
Tjänsten är heltid

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan och eventuella frågor kring tjänsten skickar du till E-handelsansvarig Tommy Standar, online@interflora.se. Vi kommer intervjua löpande och sista ansökningsdag är den 14 december 2017.

Om Interflora AB

Allt började 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och fristående blomsterbutiker. De cirka 600 butikerna är indelade i två olika butikskoncept; Interflora och ombud. På huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm arbetar cirka 40 anställda.

Tillbaka till Lediga tjänster