Tips

Uppdatera hemmet med vackra vaser

Gör rummet levande och elegant med vackra vaser och ljuvligt doftande snittblommor. Arrangera dina snittblommor i unika vaser och presentera blomsterarrangemang på nya sätt – och låt dina vaser vara en dekoration i sig.

Vas.jpg

Vasen Varios från House Doctor är en vas som verkligen tar för sig och ett härligt alternativ till den klassiska vasen. Hålen är gjorda för att visa upp blommor individuellt och gör sig vackrast med blommor som har lite grövre stjälk, eller kvistar, för att matcha vasens rustika utseende. I den här vasen får blommorna verkligen den plats och utrymme de förtjänar.

IMG_7861.jpgVälj att placera flera vaser i grupp och skapa ett maffigt blomsterarrangemang.

Vasen är fin som den är men du kan med fördel placera den i grupp för en maffigare och mer iögonfallande känsla. Kombinera olika blomsorter i vaserna och lek med kontraster av färg och form, det finns inga gränser för kreativitet med den här vasen. Låt blommorna tillsammans bilda ett vackert blomsterarrangemang. 

IMG_7914.jpgVasen passar lika bra enskild som i grupp.

1290047-m2.jpg

Matcha gärna vasen Varios med vasen Pion - även denna från House Doctor. Vasen Pion har den rustika, mörka färgen med reaktiv lasyr. Vasen är liten och kan användas på många olika sätt - som karaff på middagsbordet, som solitär vas på det lilla bordet eller i grupp med dina favoritblommor. Vad den än används , gör den ett statement där den står.