Högtid & ceremoni

Skapa ett blomstrande nyår

Nyårafton firas den 31 december och är årets höjdpunkt! Då vi minns det gångna året och firar in det nya med god mat, trevligt sällskap, glitter, bubblor och självklart blommor. På interflora.se hittar du vackra nyårsbuketter att skicka och i våra butiker finns blommor för en lyckad nyårsfest!

Skicka en nyårsbukett

Ibland finns det inte tillräckligt med ord för att tacka för det gångna året. Då kan blommor hjälpa dig sätta ord på dina känslor. För vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka just blommor. Tacka mamma, kompisen, brorsan, kollegan eller din PT med en vacker nyårsbukett! 

Nyår-skicka-bukett.jpg


Duka upp till fest

Nyårsafton är årets största och sista fest. Då bjuder vi in vänner och familj för att fira in det nya året tillsammans med god mat och dryck. För att skapa en nyårsdukning som känns festlig och lyxig kan du använda en vit linneduk tillsammans med vackra linneservetter, fint porslin och en stor vit bukett mitt på bordet. Till nyår är det helt rätt att ha en bukett med vita tulpaner, vita rosor, eukalyptus och vide. Här får du tips på en blomstrande nyårsdukning >

Vi önskar dig ett riktigt blomstrande nytt år!

Nyår-dukning.jpg