DIY

5 buketter du kan skapa själv

Bland våra snittblommor styckvis kan du släppa fantasin lös och skapa din egen bukett med vårens blommor. Vi har valt ut våra favoritblommor och skapat fem buketter för dig att inspireras av. Skapa en personlig bukett att njuta av själv eller ge bort den till någon du tycker om!

1. Sober i creme och lime

Skapa en vacker och sober bukett genom att använda olika blomsorter i ljusa färger som går ton-i-ton. Här har vi kombinerat creme- och limefärgade nejlikor tillsammans med aprikos germini

2. Romantiskt vild

Här är buketten som för dig som både gillar den romantiska och den vilda stilen. I den här buketten har vi kombinerat prärieklockor i creme, ljusrosa rosor, cerisea nejlikor med eukalyptus.

3. Färgsprakande

Våga välja färg! Här har vi skapat en färgsprakande bukett i cerise, orange, lila och grönt. Fira in våren ordentligt med germini, prärieklocka, alstroemeria och eukalyptus  en riktig glädjebukett!

 

4. Nejlikor och eukalyptus

Nejlikan är en blomma som blivit mycket populär de senaste åren. Det är inte svårt att förstå varför då den både är vacker och håller länge. 

Skapa en hög bukett med nejlikor tillsammans med eukalyptus. Här har vi valt cremefärgade och rosa nejlikor, men du väljer såklart dina favoriter. Nejlikor finns i många olika färger så det finns något för alla. 

 

5. Gå all-in med din favoritblomma

Vårt sista tips är att satsa fullt ut på din favoritblomma! Skapa en bukett med endast en blomsort  i samma färg eller som här i olika toner av rosa. På bilden har vi valt germini, men välj gärna din favoritblomma och skapa en enkel och vacker bukett.