{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

%
{{campaignBlock.blockName}}

Erbjudandet gäller fång med 17 stycken Svenska tulpaner i rena och mixade färger, i våra fysiska Interflorabutiker mellan 25/1-29/1 eller så långt lagret räcker.

Inga resultat

TULPANER - FAKTA & SKÖTSELRÅD

Svenskarnas favoritblomma - tulpanen! Inget land i världen köper så mycket tulpaner per person som i Sverige. Tulpanen började odlas i Sverige kring 1960- 1970-talet och idag finns det ett flertal tulpanodlingar med olika typer av sorter och miljöcertifieringar. Totalt finns det hela 7 000 olika sorter, så det finns garanterat minst en tulpan för varje smak.

Vetenskapligt namn:  Tulipa
Familj:  Liljeväxter


Solsken    Placera tulpanerna svalt och undvik att ställa dem i direkt solljus eller nära varma element. Ha helst inte färsk frukt nära eftersom det förkortar bukettens livslängd.

 

Plantera_blomfakta.png   Nya snittytor är ett måste! Använd en vass kniv och skär en snittyta ett par centimeter upp på stjälkarna innan du ställer dem i vasen.

 

Vattenkanna_blomfakta.png Tulpaner vill ha kallt vatten. Byt ut vattnen i vasen varje dag och var även noga med att vasen är ren då smuts är en grogrund för bakterier som i sin tur förkortar livlängden på tulpanbuketten.

 

imageteaxc.pngStäll gärna din tulpanbukett i ett svalare utrymme under natten, till exempekl på balkongen så länge det åtminstone är några plusgrader utomhus.

Interflorabutiker i Sverige

Här finner du våra Interflorabutiker som har månatliga kampanjer i sina butiker året runt. Mellan den 25-29 januari, är det kampanj på fång med svenska tulpaner. Köp svenska tulpaner, 17 för 100 kr i din närmaste Interflorabutik!