Hej och välkommen till the flower club!


Vad roligt att du är intresserad av att bli medlem i vårt blomstrande sällskap. Som medlem kommer du få ta del av många fördelar och dina besök hos oss blir mer användarvänliga. Till att börja med får du 5% på alla dina beställningar via interflora.se. För att du ska få en anpassad upplevelse för dig ber vi dig fylla i dina uppgifter till höger och klicka på spara längst ner.

Förmåner som medlem:
 

5% rabatt på alla dina köp:
Som medlem i the flower club får du 5% rabatt på alla dina köp via interflora.se. Rabatten dras automatiskt och därför är det viktigt att du är inloggad när du gör din beställning.

Köphistorik:
Alla dina köp som inloggad medlem sparas för att du ska kunna se din köphistorik. Där hittar du även kvittot på beställningen som utskrivbar PDF.

Påminnelsetjänsten:
En stor favorit hos våra medlemmar är påminnelsetjänsten. Där kan du enkelt fylla i dina högtider eller speciella dagar. Ett påminnelsemejl skickas till dig så många dagar innan som du önskar. 
                                                                     
Ändra din profil:
För att förbättra din kundupplevelse samt för att du ska få relevant information från oss vill vi gärna veta mer om dig. Du kan när som helst komplettera eller ändra uppgifterna så att de är uppdaterade. Viktigt att veta är att av säkerhetsskäl sparas inte dina kontokortsuppgifter vid beställning.

Nyhetsbrev:
1-2 gånger i månaden får du vårt nyhetsbrev per epost. Det innehåller allt från erbjudanden, säsongsnyheter, till viktig information. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

 

Bli medlem nu direkt!

Bli medlem nu direkt!
Här registrerar du dig i världens blommigaste kundklubb, the flower club. Du får information från oss, enklare beställningar av Blommogram via Interflora.se och tillgång till vår påminnelsetjänst.

Bli medlem här nedan!
Redan medlem? Logga in här!
Är du redan medlem så använd länken nedan för att logga in till dina sidor, eller så kan du använda inloggningen högst upp i menyn på sidan.

Observera att ditt användarnamn numera är den e-postadress som du angav vid registrering.

Logga in här!
Glömt lösen?
Vill du registrera dig som företagskund?
Med vår företagstjänst förenklar du dina beställningar av Blommogram. Varje användare på företaget för en egen inloggning och ni kan välja att få samlingsfaktura på samtliga era beställningar.

Läs mer här!