Mästerflorist_WM01.png

MER. MAGISKT. MÄKTIGT.

Interfloras Mästerflorist är för dig som söker det extra, det utvalda och det unika. Lyxig blomsterdesign som vill vidga tanken, väcka lusten och träffa hjärtat. I sortimentet finns buketter, kransar och dekorationer signerade Sveriges främsta florister som handplockats av Interflora.

Våra sex utvalda mästerflorister är erkända för sin exceptionella kunnighet och känsla. De har vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller gjort avtryck i blomstervärlden med sin kreativitet och skicklighet. Nu skapar de överdådig blomsterdesign för dig att njuta av. Alla utvalda mästerflorister kommer att ha en specifik period på interflora.se då deras verk finns att skicka som gåva.

Vår andra florist är Sylvia Jingskog, Interflora Bellis by Sylvia i Ängelholm. Upplev hennes personliga sortiment till och med den 30 september.

 


" Jag tycker om växlingarna som sker när en säsong går över i en annan. Det är en tjusning i att sommarens blomsterprakt byts mot höstens starka kulörer, bär och fröställningar. "


- SYLVIA JINGSKOG, MÄSTERFLORIST


Läs intervjun med Sylvia

Mästerflorist - Handplockad av Interflora

Med Interfloras Mästerflorist kan du beställa lyxig blomsterdesign från några av Sveriges främsta florister. Under året kommer vi presentera sex olika florister som fått skapa exklusiva buketter och blomsterarrangemang som finns att beställa under en begränsad tid på interflora.se. Upplev magin med dessa mästerliga blomsterverk, beställ ett idag!