Mästerflorist_WM01.png


Mer. Magiskt. Mäktigt.


Interfloras Mästerflorist är för dig som söker det extra, det utvalda och det unika. Lyxig blomsterdesign som vill vidga tanken, väcka lusten och träffa hjärtat. I sortimentet finns buketter, kransar och dekorationer signerade Sveriges främsta florister som handplockats av Interflora. 
Våra sex utvalda mästerflorister är erkända för sin exceptionella kunnighet och känsla. De har vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller gjort avtryck i blomstervärlden med sin kreativitet och skicklighet. Nu skapar de överdådig blomsterdesign för dig att njuta av. Alla utvalda mästerflorister kommer att ha en specifik period på interflora.se då deras verk finns att skicka som gåva.

Årets fjärde florist är Sylvia Jingskog,  Interflora Bellis by Sylvia, Ängelholm.

 


"Jag tycker om när naturen mognar. För mig är det här den härligaste tiden på året. Kvällarna kan vara underbara och då är det mysigt att tända ljus igen, sätta en bukett i vas och njuta av stunderna"


- Sylvia Jingskog, MästerfloristLäs intervjun med Sylvia

Mästerflorist - Handplockad av Interflora


Med Interfloras Mästerflorist kan du beställa lyxig blomsterdesign från några av Sveriges främsta florister. Under året kommer vi presentera sex olika florister som fått skapa exklusiva buketter och blomsterarrangemang som finns att beställa under en begränsad tid på interflora.se. Upplev magin med dessa mästerliga blomsterverk, beställ ett idag!


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.