DEKORATIONSKRANSAR

En vacker, handbunden blomsterkrans har många användningsområden. Vissa kransar är ljuvliga smycken till sommarens högtider och andra kransar används för att sätta den rätta stämningen under hösten och vintern. En blomsterkrans kan vara lika fin att hänga i fönstret som att lägga som dekoration på matbordet.

Köp hem en blomsterkrans till dig själv!


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.

Beställ blomsterkransar med hemleverans till din dörr

En blomsterkrans är hantverket som tillför det lilla extra till hemmet – en särskild stämning, den rätta högtidskänslan eller helt enkelt en välkomsthälsning på dörren. Våra handbundna blomsterkransar är lika fina på bordet eller väggen. Våra florister binder kransarna för hand av säsongens blommor och färger, dessutom är materialet ofta valt därför att det torkar vackert. Om du köper din krans inför ett speciellt tillfälle och vill hålla den färsk och fräsch är ett bra tips att spreja den med blomspruta och förvara kransen i en plastpåse i kylen eller på en annan sval plats under natten.

Din krans blir en inredningsdetalj som tillför liv och färg till rummet och samtidigt gör det ännu personligare. Beställ blomsterkransar via Interflora och få leveransen hem till din dörr samma dag.