Om Blommogram

Överraska någon idag - Skicka Blommogram®

Har du känt den? Vi känner den varje dag. Kraften i en blombukett. Den kan göra storverk och små underverk. Den kan få kära att bli stormförälskade, föra människor närmare varandra och förvandla grå vardagar till dagar att minnas. Det är en kraft som lyfter både den som får och den som ger. Och kraften blir ännu starkare när den sker oväntat. Samtalet från blombutiken får spänningen att stiga. Dörrklockans signal får mottagarens hjärta att hoppa till. Cellofanet flyger av buketten. Sinnena njuter av doften, färgerna, känslan av spröda blad och skickligt floristbundet hantverk. Ögonen dansar över orden på kortet. Munnen spricker upp i ett leende som förvandlas till ett bubblande skratt, som känns lika härligt för den som skickat buketten. Överraska någon - skicka ett Blommogram®.
 

Det bästa är att det är så enkelt att skicka Blommogram®. Det är bara att besöka en Interflora-butik eller att gå in på interflora.se. För beställning av Blommogram® väljer du någon av de populära produkterna från menyn på framsidan på interflora.se, eller så väljer du en produkt på de utvalda kategorierna med blommor för alla tillfällen.
 

Interfloras Blomsterförmedling är det rätta valet för dig som ska skicka Blommogram®. Interflora erbjuder högsta möjliga kvalitet, säkra leveranser. Interfloras rikstäckande blomsterförmedling har 730 ombud i Sverige. Skicka blommor eller choklad med Blommogram från Interflora.