5 tips på födelsedagspresenter

Att hitta present till någon som fyller år kan ibland vara svårt. Men det behöver det inte vara. Oavsett om du letar presenttips för en födelsedagspresent till en vän, pojkvän, fru eller mamma är blombud en uppskattad och peronlig present att skicka. Vi ger dig 5 tips på blomstrande födelsedagspresenter!

1. Omtanke i vackra toner

Omtanke är en klassisk bukett med rosor, nejlikor, alstroemeria och blandat grönt i beiga och vita toner. Buketten är otroligt fin att kolla på och passar in hemma hos de flesta. 

Beställ Omtanke

1201155_m2.jpg

2. 20 röda rosor

Röda rosor är den ultimata uppvaktningen och som ger en wow-effekt hos den som får buketten. Buketten finns också med 30, 40 och 50 röda rosor.

Beställ 20 röda rosor till någon som fyller år

1201637_m2.jpg

3. Buketten som ger fjärilar i magen

Denna bukett är en magisk bukett i rosa och vinröda toner. Lejongap, prärieklocka, nejlika, krysantemum och blandat grönt i en härlig kombination. Buketten Eld & Lågor passar att extra bra skicka på födelsedagen om man vill ge bort fjärilar i magen.

Skicka Eld och lågor som födelsedagspresent

4. Skicka Glädje på födelsedagen

Buketten Glädje är, som namnet beskriver, en bukett som sprider stor glädje. Med rosor, germini och buplerum är det en perfekt bukett att skicka till någon som fyller år. 

Skicka Glädje som Blommogram

1201584_m2.jpg

5. Presentkort laddat med blommor

Om du trots allt inte hittar en bukett att skicka för att säga "Grattis på födelsedagen" kan du ge bort ett presentkort laddat med blommor. Du kan välja att skicka det med post, e-post eller sms och mottagaren kan sedan köpa sina blommor själv i valfri butik som är ansluten till Interflora.

Skicka ett presentkort som blommar ut

Skicka födelsedagsblommor:

3 rosor med armband
Exklusiv gåva

535 kr

Köp
Varm kram med te
Ge bort lite mys och värme

fr. 420 kr

Köp
Glädje med silverballong
Ge bort ett leende!

470 kr

Köp

GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!