HÖSTENS BLOMMOR

Härliga är de, höstens alla blommor och färger. Rosor, gerbera, olika grönt och bär. Allt ger en underbar mix av skogens färgblanding under hösten. Skicka en uppmuntran, uppvaktning eller överraskning med någon av våra höstprodukter. Alltid lika snabbt och enkelt.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag


Höstblommor - skicka höstbuketter med Blommogram

När hösten nalkas och det blir mörkare kan man skapa ett hem rikt på höstblommor för att få rummen mer levande och färgstarka. Höstblommor går både i färgrika kombinationer så som alla löv färgas på hösten, men även i lite dova toner - och framförallt lila blommor är populärt. Snitthortensia är en återkommande höstblomma som är väldigt omtyckt, hortensian gör buketter stora och pampiga och ger en extra lyxkänsla. Det är ett säkert kort när man vill skicka blommor för att göra någon glad.

Vill man skicka mer färgstarka buketter på hösten så är buketten höstkänsla eller höstsol ett bra val, då de verkligen lyser upp ett rum och man blir både varm och glad av dessa buketter. Förgyll nära och käras höst med vackra höstblommor - skicka Blommogram!