Höstens blommor


Härliga är de, höstens alla blommor och färger. Rosor, gerbera, olika grönt och bär. Allt ger en underbar mix av skogens färgblanding under hösten. Skicka en uppmuntran, uppvaktning eller överraskning med någon av våra höstprodukter. Alltid lika snabbt och enkelt.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Höstblommor - skicka höstbuketter med Blommogram

När hösten nalkas och det blir mörkare kan man skapa ett hem rikt på höstblommor för att få rummen mer levande och färgstarka. Höstblommor går både i färgrika kombinationer så som alla löv färgas på hösten, men även i lite dova toner. Snitthortensia är en återkommande höstblomma som är väldigt omtyckt, hortensian gör buketter stora och pampiga och ger en extra lyxkänsla. Det är ett säkert kort när man vill skicka blommor för att göra någon glad.


Vill man skicka mer färgstarka buketter på hösten så är buketten höstkänsla eller höstsol ett bra val, då de verkligen lyser upp ett rum och man blir både varm och glad av dessa buketter. Har du svårt att välja brukar Floristens höstbukett vara ett lyckat val, där vår professionella florister skapar en magisk bukett med höstens blommor i. Förgyll nära och käras höst med vackra höstblommor - skicka Blommogram!


Det finns flera olika tillfällen och anledningar i höst för att skicka blommor:

 • Högtidliga höstblommor till Halloween
  Lys upp nära och käras Halloween genom att skicka skrämmande vackra blommor. Ge bort en färgstark bukett till vänner och familj att dekorera hemmet med. En perfekt Halloween-present!

 • Säg grattis med höstblommor
  Har någon du känner födelsedag eller firar en framgång? Skicka höstblommor som ett sätt att fira och dela glädjen. Mixa och matcha färger som djup röd, solig gul och jordnära orange för att skapa en levande bukett som passar till alla festliga tillfällen.

 • Skicka värme med höstblommor
  I en tid där kylan kryper sig på kan man skicka en bukett höstblommor för att sprida lite värme och kärlek. Kombinera blommor som färgstark gerbera och hortensia, dekorerad med eukalyptus för att skapa en livlig och hoppfull present som kommer att liva upp mottagarens dag.

 • Hur du skickar höstblommor
  Att skicka höstblommor är enkelt. Välj en bukett, ange leveransadress & leveransdatum och skriv en personlig hälsning. Sedan är det bara att beställa! 

  Oavsett vilket tillfälle du firar i höst, kan höstblommor vara den perfekta gesten som visar ditt engagemang och din uppskattning. Sprid höstens färgglädje och skapa minnesvärda stunder med dessa vackra blommor!


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.