Högtid & ceremoni

Bröllop – ett minne för livet

Bröllopet är ett oförglömligt minne. Tiden fram till den stora dagen kantas av mycket planering och många beslut ska fattas. Det är en stressig, men också en väldigt rolig tid. Blommorna är för de flesta en viktig del av bröllopet.
 

Brudbuketter

Rundbunden och klassisk, vild och spretig eller droppformad? Trenden inom brudblommor är generös eftersom det idag är viktigt att vara personlig och välja bröllopsblommor som man tycker om.

interflora.se kan du enkelt beställa hem din brudbukett direkt till dörren och själv välja önskat leveransdatum. Du kan även lägga till en corsage till brudgummen som matchar brudbuketten.

Låt dig inspireras av brudbuketter att ha på ditt bröllop!


Säsongens blommor till bröllopsbuketten

Beroende på säsong kan det ibland vara svårt att få tag i vissa blommor. De flesta går att beställa  om man gör det i god tid, därför är det viktigt att du tar kontakt med floristen tidigt i planeringen.

Se vilka blommor som är i säsong när du ska gifta dig!


Låt hela bröllopet blomma

Corsage - knapphålsblomma

Corsage ska enligt traditionen vara plockad ur brudbuketten och symbolisera att brudgummen och bruden binds samman livet ut. Blomman ska vara fäst vid mannens vänstra sida. Idag blir det också vanligare att även brudparets marsalkar och pappor bär corsage.

interflora.se kan du enkelt beställa hem corsage till bröllopet. Alla corsage finns med matchande brudbukett.


Hårblommor till bröllop

Det finns många möjligheter att smycka ditt hår när du gifter dig. Kontakta din frisör och florist när du har bestämt dig och diskutera vilka blommor som passar bäst till din frisyr.

Tärn- och näbbukett till bröllop

Tärnbuketten ska gärna matcha brudbuketten. Till brudnäbben beställs ofta miniatyrbuketter, blomsterkorgar och söta kransar.


Blommor till bordsdukning och bröllopsfesten

Interfloras florister har tusen och åter tusen idéer på hur man kan skapa spännande och personliga blomsterdekorationer till er bröllpsfest eller mingel.

Få tips och inspiration på bröllopsdukningar!

 

Övriga blomsterdekorationer till bröllop

Kyrkodekorationer, brudbåge, festdekorationer, bildekorationer – kontakta din Interflorabutik så kan de guida dig rätt i bröllopsdjungeln!


Bröllopsdagar och dess betydelse

Har du någon gång undrat hur många år Diamantbröllop är? Då har vi svaret till dig. Här hittar du samtliga namn på de olika bröllopsdagarna.

 

Bröllopspresenter

Är du bjuden på ett bröllop eller vill du gratulera brudparet med en present? Här kan du få tips på bröllopsbuketter att skicka.

 För att få konsultation och för att beställa dina unika bröllopsblommor – besök din närmsta Interflorabutik och få hjälp av våra kunniga florister