Bröllop – ett minne för livet

Bröllopet är ett oförglömligt minne. Tiden fram till den stora dagen kantas av mycket planering och många beslut ska fattas. Det är en rolig, men också stressfylld tid. Blommorna är för de flesta en viktig del av bröllopet. Därför är det viktigt att på ett tidigt stadium kontakta sin Interflorabutik eller sitt Blommogramombud. Där hjälper våra professionella florister er med alla önskemål.

För att få konsultation och för att beställa dina bröllopsblommor –besök din närmsta Interflorabutik och få hjälp av våra kunniga florister 


Om brudbuketten

Handväska, spira, eller klassisk bukett? Trenden inom brudblommor är generös eftersom det idag är viktigt att vara personlig. Dagens brudar vill ha något som ingen annan haft förut och det är sannerligen en utmaning för alla florister.

Låt dig inspireras av brudbuketter att ha på ditt bröllop!


Säsongens blommor till bröllopsbuketten

Beroende på säsong kan det ibland vara svårt att få tag i vissa blommor. De flesta går att beställa  om man gör det i god tid, därför är det viktigt att du tar kontakt med floristen tidigt i planeringen.

Se vilka blommor som är i säsong när du ska gifta dig!

Låt hela bröllopet blomma

Corsage - knapphålsblomma

Knapphålsblomma ska enligt traditionen vara plockad ur brudbuketten och symbolisera att brudgummen och bruden binds samman livet ut. Blomman ska vara fäst vid mannens vänstra sida. Idag blir det också vanligare att även brudparets marsalkar och pappor bär corsage.

Hårblommor till bröllop

Det finns många möjligheter att smycka ditt hår när du gifter dig. Kontakta din frisör och florist när du har bestämt dig och diskutera vilka blommor som passar bäst till din frisyr.

Tärn- och näbbukett till bröllop

Tärnbuketten ska gärna matcha brudbuketten. Till brudnäbben beställs ofta miniatyrbuketter, blomsterkorgar och söta kransar.

Blommor till bordsdukning och bröllopsfesten

Interfloras florister har tusen och åter tusen idéer på hur man kan skapa spännande och personliga blomsterdekorationer till er bröllpsfest eller mingel.

Få fler tips och inspiration på bröllopsdukningar!

Övriga blomsterdekorationer till bröllop

Kyrkodekorationer, brudbåge, festdekorationer, bildekorationer- din florist från Interflorabutiken eller Blommogramombudet guidar dig runt i bröllopsdjungeln!

Bröllopsdagar och dess betydelse

Har du någon gång undrat hur många år Diamantbröllop är? Då har vi lösningen för dig. Här hittar du samtliga namn på de olika bröllopsdagarna.

Läs mer om vad bröllopsdagarna betyder!

Skicka blommor för att gratulera till bröllopet:

{{product.Image.altText}}
{{product.Image.altText}}
{{product.Name}}
{{product.PromotedVariantTeaserPreambleText}} {{product.Variants[0].Code}}

fr. {{product.FromPrice}} kr fr. {{product.Discount.fromPriceAfterDiscount}} kr fr. {{product.FromPrice}} kr

Köp
{{product.Image.altText}}
{{product.Image.altText}}
{{product.Name}}
{{product.PromotedVariantTeaserPreambleText}} {{product.Variants[0].Code}}

fr. {{product.FromPrice}} kr fr. {{product.Discount.fromPriceAfterDiscount}} kr fr. {{product.FromPrice}} kr

Köp
Omtanke med vas
Ett omtänksamt paket

fr. 500 kr

Köp

GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!