Tips

5 tips på uppskattade bröllopsgåvor

Sommaren är högsäsong för bröllop, när nätterna är som ljusast och naturen står i full blom. Som bröllopsgäst bör du ha med dig en bröllopsgåva till brudparet. Den perfekta bröllopspresenten följer med genom livet och ger glädje i många långa år. Här tipsar vi om 5 av våra mest älskade bröllopsgåvor!

1. Blomsterdesign signerad en mästerflorist

Upplev magin med mästerliga blomsterverk signerat Sveriges främsta florister. Varför inte överraska brudparet med lyxig blomsterdesign att njua av efter bröllopet. Interfloras Mästerflorist är vår kategori med lyxig blomsterdesign som väcker känslor och träffar hjärtat. 

Bröllopspresent-Mästerflorist-Liggande.jpg

 

2. Blomprenumeration

En present som brudparet kan njuta av så länge du vill! Välj hur länge den ska vara och storlek på buketten, skriv en personlig lhälsning och sprid blomsterglädje till brudparet.

3. Vaser och krukor

Att ge en vas eller kruka som bröllopsgåva är en enkel men elegant present som kan användas för att pryda parets hem med vackra blommor eller gröna växter. Valet av vas bör anpassas efter parets stil och preferenser, och det är viktigt att välja en vas som passar med den övriga inredningen i deras hem. Vår favorit just nu är vår egen jubileumsvas Tidevarv, som är designad av Ann Wåhlström och handblåst av glasblåsare på Reijmyre Glasbruk i Östergötland. 

 

4. Gröna växter

Ge bort en grön växt som kan bli en långvarig vän till brudparet. Gröna växter är en utmärkt inredningsdetalj som passar alla stilar och hem. Välj bland såväl trendiga som mer klassiska sorter - det finns en växt för alla!

 

5. Låt brudparet själva välja

Ge bort ett presentkort som blommar ut och låt brudparet få välja själva! Välj om de ska få bröllopsgåvan skickat via post, sms eller mejl.

Present-kort-vår-22.jpg