BLOMMOR TILL STUDENTEN OCH EXAMEN

Vad vore en skolavslutning eller ett studentfirande utan blommor? Det kan vara svårt att hitta på en lämplig studentpresent eller gåva, men blommor är aldrig fel. Att en utspringande student får blommor hängda runt halsen hör studenten till. En krans på huvudet passar perfekt att ha under kvällens festligheter när studenten tar av sig studentmössan. Passa även på att duka upp med härliga blommor på bordet vid skolavslutningen. Allt för att fira de unga studenterna.

Kan du inte vara på plats?

Kan du inte närvara vid studentens stora dag kan du skicka ett Blommogram med önskan om en blomstrande framtid! Särskilt populärt är buketter i de svenska färgerna. På interflora.se finns ett speciellt framtaget sortiment examensblommor till studenten och skolavslutningen.

Närvarar man själv vid en studentuppvaktning är det vanligt att be floristen att binda i ett blå-gult band runt blomman och hänga dessa kring halsen på studenten.

Här hittar du våra utvalda examensblommor

Gör så här för att beställa en krans:

- Välj kategorin Låt oss skapa
- Välj exempelvis bukett, pris 425 kr, skriv under Anmärkningar att du vill ha en krans istället. (Ange storlek om möjligt)
- Observera att floristerna kan behöva din beställning två dagar innan för att garantera leverans