Om Interflora AB

Om Interflora AB

The Flower effect

✓ Leverans samma dag i Sverige ✓ Handbundna buketter ✓ Levererar till 150 länder

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får dem är så äkta. För att de kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen. Vi vet vad blommor betyder. Därför gör vi det enkelt att inreda med snittblommor och skapa gröna rum hemma, där känslan får växa.


Interfloras blomsterförmedling

Allt började 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och fristående blomsterbutiker. De cirka 600 butikerna är indelade i två olika butikskoncept; Interflora och ombud. På huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm arbetar cirka 50 anställda.

 

Interflora-butikerna

Butikskedjan Interflora är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än bara en ros och här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla din bukett med god choklad, ett vackert doftljus eller inredning till hemmet. Välkommen till din närmsta Interflora-butik för att se, känna, uppleva och dofta på allt som finns i butiken!

 

Internationella organisationen

Interflora AB samarbetar med motsvarande organisationer i andra länder. Totalt finns cirka 56 000 butiker anslutna nationellt och internationellt. De är indelade i tre grenar: den europeiska, den brittiska och den amerikanska delen. Tillsammans äger organisationen ett bolag vid namn Interflora Incorporated, som har sitt huvudkontor i Chicago, USA.

 

 


Just nu medlemsdagar – bli medlem och få 15% rabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.
Rabatten gäller ej på presentkort, prenumeration och donationer och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller bonuscheck.