Skapa ett grönt hem med krukväxter

En av de stora inredningstrenderna är naturmaterial och jordnära färger. Den gröna trenden fortsätter bara att växa och allt från inredning och väggfärg till textilier och såklart krukväxter ska vara i denna rofyllda färg. Vi hjälper dig hitta krukväxter som skapar ett frodigt grönt hem.

Nu är det helt rätt att fylla hemmet med gröna växter och ju fler desto bättre. Du kan nästan inte ha inte ha för många krukväxter just nu. Arbeta på höjden, med hjälp av snygga amplar, och ställ dem i fönster, hyllor samt på golvet.  

Skapa din egen gröna oas

Växter är även bra för ditt välmående eftersom de renar luften och skapar en behaglig hemmamiljö. Bland annat Aloe Vera som rensar luften från formaldehyd och bensen. Genom att lyfta in en del av naturen i ditt hem skapar du inte bara ett trendigt utan också ett harmoniskt och frodigt hem. 

Vi har utökat med fler härliga och krukväxter på interflora.se som gör att du kan skapa ett frodigt och grönt hem eller ge bort en växt som ett Blommogram.

6 trendiga växter till ditt hem:

Euphorbia

Euphorbia, eller High Chaparall som den också kallas, har ett kaktusliknande utseende och är en snygg växt att ha ensam stående på golvet eller tillsammans med andra växter på en fönsterbräda. 

Beställ en Euphorbia i terrakottakruka!

 

Aloe Vera

En lättskött och häftig växt med tjocka och suckulenta blad. Den är inte bara snygg utan den rensar även luften från formaldehyd och bensen. Perfekt att placera i sovrummet eller i en ampel i fönstret. 

Köp en Aloe vera till dig själv eller någon du tycker om!

 

Fiolfikus

Med sina vackra gröna blad ger denna ficus ditt hem en grön och härlig känsla. Sätt den tillsammans med andra sorters växter i fönstret eller med andra ficusar i en grupp på golvet.

Beställ en Fiolfikus idag!

Calathea

Calathean har blivit väldigt populär på grund av dess spännande och dekorativa blad i olika toner. Låt bladen få ta plats genom att hänga upp den i en ampel i taket eller i fönstret.

Överraska med en Calathea I kruka!

Monstera

En klassisk grön växt som har blivit trendig igen. I början kan du placera den snyggt i en bokhylla eller på en bänk, men när den blir större gör den sig bra på golvet eller på en piedestal. Får din monstera flikade blad? Vad bra, det betyder att den trivs!   

Skicka en trendig Monstera!

 

Kaktus

Trenden med kaktusar håller i sig. Vi får inte nog av denna gröna, taggiga och hållbara växt som ger tydlig karaktär till ditt hem. Läs mer om hur du inreder med kaktus!

En kaktus är alltid en bra idé!

Beställ krukväxter:


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!