5 tips på uppskattade bröllopsgåvor

Sommaren är högsäsong för bröllop, när nätterna är som ljusast och naturen står i full blom. Som bröllopsgäst bör du ha med dig en bröllopsgåva till brudparet. Den perfekta bröllopspresenten följer med genom livet och ger glädje i många långa år. Här tipsar vi om 5 av våra mest älskade bröllopsgåvor! 

1. Lovebirds av Kay Bojesen 

Satsa på att ge bort designklassiker som kommer vara fina länge, som Kay Bojesens djur. De här heter passande nog Lovebirds. Kay Bojesen är känd för sina fantastiska träleksaker och räknas som en av Danmarks största formgivare. Hans konsthantverk tillhör de mest efterfrågade produkterna inom dansk design. De små turturduvorna kommer i set om två som står näbb mot näbb. Ett riktigt kärlekspar som passar perfekt att ge bort i bröllopsgåva. 

 

2. Vasen Flood 

Uppvakta brudparet med en inredningsdetalj som tar för sig. Vasen Flood från House Doctor blir en perfekt vas till alla hem och går ingen obemärkt förbi med sin iögonfallande form och uttryck. 


3. Blomsterdesign signerad en Mästerflorist

Upplev magin med mästerliga blomsterverk signerat Sveriges främsta florister. Varför inte överraska brudparet med lyxig blomsterdesign att njua av efter bröllopet. Interfloras Mästerflorist är vår kategori med lyxig blomsterdesign som väcker känslor och träffar hjärtat. 

 

4. Vasen Alfredo av Georg Jensen

Överraska med en stilsäker klassiker! Georg Jensen står för hög kvalitet med flera skickliga formgivare som utformar produkterna. Designen kännetecknas av en tidlös elegans. Ljusgrön blomvas i handblåst glas från Georg Jensen, designad av Alfredo Häberli. 

 

5. Gröna växter och träd 

Ge bort en grön växt som kan bli en långvarig vän till brudparet. Stora gröna växter är en utmärkt inredningsdetalj som passar alla stilar och hem. Välj bland såväl trendiga som mer klassiska sorter - det finns en växt för alla! 

Skicka uppskattade bröllopsgåvor


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!