Skicka blommor till Födelsedag

Att skicka blommor för att gratulera på födelsedagen är en uppskattad present. Välj en bukett blommor som personen som fyller år tycker om eller låt våra florister skapa en vacker bukett med säsongens blommor i.

Perfekta presenttipset

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa för present till någon som fyller år och man behöver hjälp med att få presenttips. Oavsett om du vill fira någon som fyller jämt eller inte är en bukett blommor den perfekta födelsedagspresenten. För vem skulle inte bli glad av en vacker bukett på sin födelsedag? Hos Interflora hittar du födelsedagsbuketter i olika färger och storlekar.

Välja blommor

Att bestämma bukett till den som fyller år kan vara lite klurigt ibland. Tips är att välja en bukett som innehåller blommor i färger som jubilaren tycker lite extra mycket om. Behöver du hjälp att sätta ihop en fin bukett kan du välja Floristens val. Då sätter våra florister ihop en vacker bukett med säsongens blommor. Har du specifika önskemål kring buketten kan du istället välja Låt oss skapa och fylla i dina önskemål.

Hälsning med buketten

När du skickar blommor har du möjlighet att skicka med en grattishälsning till personen som fyller år. Vet du inte vad som ska skriva på kortet? Kolla in våra tips!

Det lilla extra

Skäm bort personen rejält genom att lägga till god choklad, presentinslagning eller en nalle till blommorna. Välj till det när du har valt bukett eller kolla in några av våra färdiga paket!

Födelsedagsblommor

Vårhälsning med lyxchoklad
1201235-1061

380 kr

Köp
Tulpaner med lyxchoklad
1201451-1061

fr. 350 kr

Köp
Tulpanfrossa med orangerichoklad
1201274-1061

340 kr

Köp
3 rosor med armband
1201262-1065

535 kr

Köp