5 kärleksfulla buketter till Alla hjärtans dag

Romantiska buketter och rosor hör till Alla hjärtans dag när man vill uppvakta någon man tycker om. Vi visar 5 buketter som kommer ge fjärilar i magen!

Kanske en flickvän, man, mamma eller kompis som betyder extra mycket. Att skicka blommor som blombud är både romantiskt och enkelt. Oavsett var personen befinner sig så kan du överraska hen med ett romantiskt blombud.

Skicka blommor till Alla hjärtans dag!

 

1. Älskar dig

1201671_m3.jpg

En vild och romantisk bukett med röda rosor, prärieklockor, nejlikor, krysantemum och härligt grönt. Beställ Älskar dig till den du tycker om!

2. Bukett röda rosor

5kärleksfullabuketter-rosor.jpg

Hur romantiskt är det inte att ge bort ett helt fång röda rosor på Alla hjärtans dag? Denna rosbukett har en wow-effekt och går i beställa med 20 rosor, 30 rosor, 40 rosor eller 50 rosor.

3. Buketten Kärlek

1202184-m1.jpg

Det är inte bara rosor som gäller på Alla hjärtans dag - tulpaner är minst lika uppskattade! Kärlek är en underbar bukett med röda tulpaner tillsammans med alstroemeria, prärieklocka, vaxblomma och eukalyptus. För att göra buketten ännu mer kärleksfull kan du beställa Kärlek med geléhjärtan.

4. Kärleksdröm

1202225-m1.jpg

Kärleksdröm är den perfekta buketten att uppvakta tulpanälskaren med på Alla hjärtans dag. Röda tulpaner i kärlekens tecken blandas med vit alstroemeria och eukalyptus.

5. Floristens kärleksbukett

1201835-2021-m3.jpg

Gör valet enkelt och låt våra kunniga florister få fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett med blommor och färger i kärlekens anda. Beställ Floristens kärleksbukett till den du tycker om! 


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!