5 kärleksfulla buketter till Alla hjärtans dag

Romantiska buketter och rosor hör till Alla hjärtans dag när man vill uppvakta någon man tycker om. Vi visar 5 buketter som kommer ge fjärilar i magen!

Kanske en flickvän, man, mamma eller kompis som betyder extra mycket. Att skicka blommor som blombud är både romantiskt och enkelt. Oavsett var personen befinner sig så kan du överraska hen med ett romantiskt blombud.

1. Älskar dig

1201636.jpg

En vild och romantisk bukett med röda rosor, prärieklockor, nejlikor, krysantemum och härligt grönt. Beställ Älskar dig till någon du tycker om!

2. Bukett röda rosor

1201638.jpg

Hur romantiskt är det inte att ge bort ett helt fång röda rosor på Alla hjärtans dag? Denna rosbukett har en wow-effekt och går i beställa med 20 rosor, 30 rosor, 40 rosor eller 50 rosor.

3. Love med geléhjärtan

1201051_1064.jpg

Det är inte bara rosor som gäller på Alla hjärtans dag - tulpaner är minst lika uppskattade! Love är en underbar bukett med röda och rosa tulpaner tillsammans med vaxblomma och eukalyptus. Beställ Love med geléhjärtan till ditt hjärta.

4. Pastellrosor

1201652.jpg

Underbara rosor i ljuvliga pastellfärger som passar lika bra att skicka till mamma som till flickvännen. Buketten finns i 4 olika storlekar och går att beställa här.

5. Februaribuketten

1201616_2.jpg

Månadsbuketten i februari är en riktigt energiboost med sina pigga färger. Buketten innehåller tulpaner, ranunkler, vaxblomma och grönt. Beställ Februaribuketten till någon du tycker om!


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!