3 sätt att pynta med amaryllis

Äntligen är det amaryllistider! Julens mest praktfulla blomma som du kan variera på många sätt. Amaryllisen finns i många olika färger; traditionellt röd, vintrigt vit eller trendigt aprikos. Du kan ha den i buketter i vas, planterad i kruka eller hänga den upp och ner på en vägg.

1. Amaryllisen som snittblomma

Amaryllisen som snittblomma är fantastik att göra buketter av. De blir maffiga och tar för sig. Välj en låg bukett med andra blommor eller en hög bukett med dekorativt grönt. En amaryllisbukett i en vacker glasvas är en stilig detalj på bordet inför och under jul.

rodivas2.jpg

aprikos-i-vas.jpg

Buketten Amaryllislyx

2. Amaryllis i kruka och julgrupp

Amaryllisen är jättefin att ha i en enkel glasvas eller kruka – tillsammans med andra julblommor eller med dekoration i form av mossa och kottar.

julgrupprod.jpg

Julgruppen Juletid tillsammans med buketten Juldagsmorgon. 

julgruppvit.jpg

Julgruppen Vintertid tillsammans med buketten Snöflinga.
 

3. Häng upp din amaryllis

Genom att hänga snittamaryllis upp och ner på väggen eller i fönstret har du skapat en trendig inredningsdetalj som ger ditt hem det där lilla extra i jul.

Häng upp dem en och en, eller tillsammans i bukett, med ett vackert band eller snöre. Du vattnar dem sedan genom att hälla vatten i deras ihåliga stjälkar.

amaryllisvagg2.jpg

Buketten Höstamaryllis hemma hos Mybigwhiteoldhouse. 

amaryllisvagg.jpg

Beställ amaryllis och andra adventsblommor här>

Produkter med amaryllis:


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!