Till vännen på Alla hjärtans dag


Överraska din bästa vän med ett extraordinärt Blommogram på Alla hjärtans dag! Visa din uppskattning och hur glad du är för er fina vänskap med en rosor, tulpaner och vackra blomboxar. Lägg till lyxiga chokladpraliner, geléhjärtan eller någon av våra chokladstrutar med budskap på. Beställ ditt Blommogram idag med leverans till dörren.

Information om beställningar och leveranser till Alla hjärtans dag finns här

Överraska dina vänner med kärleksfulla blommor på Alla hjärtans dag 14/2

På Alla hjärtans dag är det inte bara förälskade par som förtjänar en extra dos av kärlek. Varför inte sprida lite glädje till dina närmaste vänner med en vacker gest? Ge dem en oförglömlig överraskning genom att skicka blommor med bud direkt till deras dörrsteg! 

Hylla er vänskap med Blommogram

Blommor har en unik förmåga att förmedla känslor och skapa glädje. Att skicka blommor till dina vänner på Alla hjärtans dag är ett fantastiskt sätt att visa uppskattning och kärlek till dem som betyder mest för dig. Köp ditt Blommogram på interflora.se med leverans över hela Sverige samma dag. Hylla er vänskap med en tulpanbukett, rosbukett eller varför inte en blomsterkasse. Oavsett vad du väljer kommer ditt Blommogram uppskattas och minnas.

 

Överraska dina vänner med kärleksfulla blommor på Alla hjärtans dag 14/2

Att överraska med blommor är en tidlös gest som gör alla glada. Om dina vänner bor långt bort, i ett annat land eller om ni bara inte hinner ses är ett Blommogram en perfekt gåva som visar hur speciell just din vän är. Vi kan leverera blommor samma dag om du beställer innan kl. 14.00 på vardagar, och levererar blommor i hela Sverige men även utomlands.

 


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.