Alla hjärtans dag 14 februari

Att skicka blommor till Alla hjärtans dag har blivit lika naturligt som att uppvakta mamma på Mors dag och att ge bort julklappar på julafton. På interflora.se har vi alla typer av blommor som passar för att uppvakta någon du tycker om på Alla hjärtans dag. Men självklart skickas det kärleksförklaringar alla dagar på året och då är vår kategori Romantiska blommor en bra vägledning. Att skicka blommor för att uppvakta någon man håller av lite extra är alltid uppskattat. Alla dagar på året.

Alla hjärtans dag

Den 14 februari varje år infaller Alla hjärtans dag. Vi på Interflora har blivit den stora Alla hjärtans-experten och vi hjälper dig gärna attt uppvakta någon du tycker om! Varje år skickas det tiotusentals Blommogram och köps mängder av blommor i våra butiker inför och på den 14 februari.

Traditionen kommer ursprungligen från Storbritannien och USA, där Valentines day har firats under väldigt lång tid. Där är det också vanligt att skicka Alla hjärtans-kort, lite likt våra julkort. På Alla hjärtans dag kan man uppvakta andra än bara sin käraste. Kanske en blomma till bästa vännen eller varför inte mormor eller farfar?

Se alla våra utvalda produkter till Alla hjärtans dag!

Röda rosor

Att skicka rosor till någon, på Alla hjärtans dag, eller vid annat tillfälle måste nog anses som den stora kärleksförklaringen. Det är framför allt den röda rosen som är den stora symbolen för denna hjärtedag.

Men andra blommor och också vuxit i popularitet. Härliga buketter med t.ex röda tulpaner har blivit väldigt uppskattade och populära.

Uppvaktning till utlandet

Självklart kan vi hjälpa dig att skicka blommor till ett annat land till den 14 februari. Alla hjärtans dag, eller Valentines day som den heter på engelska, firas lite olika i olika länder. Men störst är det i USA och Storbritannien. Interflora finns representerat i över 160 länder och till många länder ordnar vi leverans samma dag. Det är lite beroende på tidsskillnaden.

Skicka blommor till utlandet och välj det land du vill skicka till.