Påskblommor


Blommor till påsk är lika naturligt som ägg, sill och påskägg. Skicka en blomstrande påskhälsning! Många av våra påskbuketter går i gula och orange toner och innehåller tulpaner, påskliljor och ranunkler. Här hittar du även andra färgsprakande blommor som är populära att skicka på våren.

✓ Handbunda buketter     ✓ Beställ innan kl 14 för leverans samma vardag

Påskblommor till påsk

Önska glad påsk med påskens blommor

Gult till påsk är ett måste, så även när det kommer till blommor. Gula blommor är allra vanligast och däribland är gula tulpaner, påskliljor och gula rosor bland de mest populära, gärna med lite påskris till. Under påsken är det alltid uppskattat att få blommor och det är ett fint sätt att uppvakta nära och kära & önska glad påsk till anställda, samarbetspartners och kunder. Med Interflora kan du skicka påskblommor med leverans samma dag!

Köp påskblommor till dig själv

Du kan också köpa påskblommor till dig själv och då välja att få hemleverans samma dag, eller att hämta upp blommorna i närmaste butik. Beställ hem påskblommor och gör påskfint hemma!

 

Choklad till påsk

Skicka god choklad till påsk

Godis till påsk är svårt att undgå, det har kommit att höra högtiden till. Därför är en god ask choklad perfekt att lägga till som gåva till påskbuketten. Interflora erbjuder även lyxiga choklad askar och andra gåvor som man kan skicka till kunder, anställda & samarbetspartners - men även till sig själv och nära & kära. 

Presentkort på blommor till påsk

Har man svårt att bestämma sig hur man ska önska glad påsk, kan man alltid välja att ge bort ett presentkort och låta mottagaren själv få välja det hen vill ha. Beställ enkelt presentkort på blommor online, eller Rosa någon genom en SMS-ros.


Bli medlem och få 50 kr i välkomstrabatt

Som medlem i Flower Club får du en välkomstrabatt, bonus på dina köp, unika erbjudanden, och blomstrande inspiration.