BESTÄLL SENAST 2 DAGAR INNAN BEGRAVNINGEN

Vi levererar din begravningshälsning i god tid till kyrka eller kapell, men vi behöver din beställning av begravningsblommor senast två dagar innan begravningen.

{{ctrl.selectedVariant.Image.altText}}

Dekoration, Rosa himmel

{{ctrl.selectedVariant.Code}}
{{ctrl.getSubscriptionGiftDynamicDeliveriesText()}}
1395 kr

OBS: Produkten finns inte i vårt sortiment för tillfället.

Genom att beställa denna dekoration donerar du 150 kr till Cancerfondens livsviktiga arbete. En begravningsdekoration i rund form i sommarfärger. Dekorationen skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv runt kista eller urna vid begravningen. - Innehåller rosor, alstroemeria, limonium, krysantemum och blandat grönt. - Dekorationen är ca 40-50 cm Denna produkt levereras med ett textat kort, men du kan få din hälsningstext på ett passande band. Det lägger du till som tillval här nedan och butiken väljer färg som passar dekorationen. Om du kommer närvara på begravningen så kan du beställa handbuketter här nedanför som levereras till begravningsplatsen. Rabattkoder, företagsrabatter eller kundklubbsbonusar gäller inte vid köp av produkter med donation.

Denna produkt finns för leverans fr.o.m. {{ctrl.selectedVariant.DeliveryAvailableFromDate | date : "EEEE'en' 'den' d LLLL"}}

Denna produkt finns inte i vårt sortiment för tillfället. Tillbaka till startsidan