Interflora Fresh- något för alla sinnen!

Interflora Fresh butikskedja är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än en ros. Här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Hos oss finns mycket att se, känna, uppleva och dofta på.

Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla buketten med god choklad, ett vackert doftljus eller något snyggt till hemmet. Varför inte till dig själv? Vi hjälper dig gärna med överraskningar, både långt borta och nära.

Interfloras butikskedja Interflora Fresh

Butikerna är helt ombyggda och inspirationen till inredningen har Interflora hämtat från exklusiva saluhallar med bland annat vitt kakel, mässing och marmor. Målsättningen med saluhallskänslan är att ge kunden en helhetsupplevelse tillsammans med kvalitetsprodukter, kunskap och service.

Att reta alla våra sinnen och sätta fart på kreativiteten är viktigt för floristerna i de nya Interflora Freshbutikerna. Många tips på hur vi själva skapar ett vackert hem med blommor utlovas.

– Med Interflora Fresh vill vi ta blomsterfackhandeln och serviceupplevelsen ett steg längre. Vi vill synliggöra floristen, det floristiska hantverket och blommorna samt inspirera kunden till nya idéer kring blommor och inredning. Det ska helt enkelt vara ett äventyr att besöka blomsterbutiken.

Tillbaka till Om Interflora
 

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår