{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}
Våra tillvalsprodukter - när du vill skicka det lilla extra! Vi erbjuder vaser, choklad och nallar som tillval till våra blommor på samtliga leveranser i Sverige. Du kan alltid lägga till en tillvalsprodukt men vi har även skapat en kategori med för att göra det extra lätt för dig att beställa.

 

Vår lyxiga choklad

Den kommer från PR Chokolade i Danmark. Vi erbjuder tre olika storlekar av choklad. Priset för dessa är 50 kr (55 gr), 95 kr (125 gr) och 155 kronor (230 gr) beroende på askens storlek. Chokladen finns att få till samtliga leveranser inom Sverige. 

Vi har också extra produkter efter säsong som går att välja som tillval. 

 

Våra mysiga mjukisnallar

Gör buketten ännu mysigare! Vi erbjuder söta nallar i två olika storlekar (75kr och 125 kr) som tillägg till våra produkter. Vi är glada över att få presentera våra fina nallar. Leverantören är Bukowski Design AB, ett svenskt företag som tillverkar och säljer gammeldags teddybjörnar och andra stoppade djur samt mjuka dekorations- och presentartiklar.

 

Glasvas

När man får en bukett så har man oftast inte någon vas som passar just den buketten. Vi erbjuder därför på nästan samtliga buketter att lägga till en transparent glas vas. Butiken väljer då en vas som passar just den buketten du valt. Vaserna finns i tre prisklasser och dessa är anpassade efter storleken på buketten som är vald. De kostar 75, 95 och 145 kronor.

 

Vit keramikkruka

Vissa av våra krukväxter levereras med passande ytterkruka, medan andra levereras tex i vaxat papper. Till de växter som levereras i vaxat papper kan du välja att lägga till en passande vit keramikkruka. Priset på dessa är 95 eller 145 kronor.

Begravningsband

Band med din hälsningstext kan beställas som tillval till de flesta begravningsprodukter, det kostar 225 kronor. Butiken kommer välja band i passande färg.

Skicka blommor här!