Testare till Interflora

Är du en erfaren testare och vill vara med och utveckla Interfloras e-handel? Trivs du med att arbeta agilt i ett entreprenörsdrivet bolag och har erfarenhet av både manuella och automatiserade tester? I så fall vill vi att du ska bli en del av vårt utvecklingsteam som ansvarar för vår e-handel och orderhanteringssystem.

Att arbeta som testare på Interflora

I rollen som testare arbetar du i vårt utvecklingsteam tillsammans med utvecklare, UI/UX-designer och produktledning. Som testare har du stor möjlighet att påverka och kontinuerligt vidareutveckla hur vi arbetar med både krav och test.

Vi är idag ett devopsteam med ansvar för både förvaltning och nyutveckling av vår e-handel och orderhanteringssystem. Vi arbetar agilt enligt scrum med regelbundna sprintar och kontinuerliga releaser. Vi har stort fokus på kvalitet i allt vi gör och sätter alltid kunden främst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi har bestämda dagar då vi arbetar på distans och dagar då vi arbetar på kontoret.

 

Är du den vi söker?

Som person ser vi gärna att du är nyfiken, självständig och har en förståelse för kundupplevelsen samt ett brinnande intresse för kvalitetssäkring. Du tar eget initiativ i ditt arbete där du känner dig trygg med att hantera arbetsuppgifter på egen hand. Vi ser också gärna att du har en god kommunikationsförmåga då rollen kräver daglig kontakt och nära samarbete med andra avdelningar.

 

Vi söker dig som

  • Minst 2 års erfarenhet som testare
  • Erfarenhet från både projekt och förvaltning
  • Förståelse för webbutveckling
  • Intresse för den tekniska lösningen
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Akademisk utbildning inom test och kvalitetssäkring av mjukvara
  • Erfarenhet av att testa stora webbplatser inom e-handel
  • Har erfarenhet av agila metoder och verktyg
  • Erfarenhet av testautomatisering, gärna med SeleniumAtt jobba på Interflora

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och mod där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor och handlare. Du kommer ingå i utvecklingsteamet där du får stor påverkan till utveckling och förbättring. Interflora erbjuder dessutom fina förmåner i form av bland annat friskvård, möjlighet till distansarbete två dagar i veckan samt personalrabatt.

Interflora strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Placering är på Interfloras huvudkontor i Alvik, Bromma.

Känns det rätt?

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan och frågor om tjänsten

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson, john.jansson@peopleprovide.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Skicka ansökan!

 


OM INTERFLORA AB

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får dem är så äkta. För att de kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen.

Vi vet vad blommor betyder. Därför gör vi det enkelt att inreda med snittblommor och skapa gröna rum hemma, där känslan får växa.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker. Våra gröna växter säljs via grönaflora.se och i anslutna butiker.