{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}
{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Redovisningsansvarig

Vi söker en serviceinriktad och social redovisningsansvarig till vårt ekonomiteam. Interflora som är ett av Sveriges mest välkända varumärken och en av de första e-handelsaktörerna i Sverige, befinner sig i en expansiv fas och ekonomifunktionen består i nuläget av sex personer. Till denna roll söker vi en person med operativ erfarenhet av hela redovisningsflödet som drivs av förändrings- och utvecklingsarbete och som vill arbeta med en produkt som skapar glädje.

Du rapporterar direkt till CFO och arbetar i en kommunikativ roll i ett prestigelöst, roligt team. Tjänsten är placerad i Interfloras nya, ljusa lokaler vid Alviks torg, Stockholm, nära till både kollektivtrafik, lunchrestauranger och Mälaren. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag då rollen tillsätts så snart som möjligt. 

Din utmaning

• Helhetsansvar för redovisningsprocesserna.
• Ansvarig för att planera och säkerställa att ekonomirapportering, månadsutfall, bokslut och årsredovisning levereras i tid med hög kvalitet och god intern kontroll.
• Du arbetsleder övriga medarbetare på redovisningsfunktionen och ser till att processer efterföljs.
• Ansvarar för att driva vidareutveckling, förbättring och effektivisering av processer, rutiner och IT-system för rapportering.
• Kontakt med revisorer och myndigheter.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med en akademisk examen eller motsvarande samt med 5–7 års erfarenhet av roller som redovisningsansvarig eller redovisningsekonom. Din breda erfarenhet innebär att du arbetat med helhetsansvar för bolagets redovisning, bokslut samt årsredovisning och du har arbetat aktivt med att driva förändrings- och utvecklingsarbete inom redovisning. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett transaktionsrikt bolag med många kontaktytor. Du har digital vana och är en van användare av Excel. Kunskaper i Visma Control är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikativ förmåga som drivs av att förbättra processer i redovisningen. Du är noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Du är prestigelös och trivs bra i en miljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där man ställer upp för varandra.

Är det dig vi söker? Ansök här! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges på Gazella, 076 176 01 07.