{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}
{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

 

Denna tjänst är ett vikariat.

Rollen

I rollen som kundservicemedarbetare innebär det att ge god service och gott kundbemötande till våra konsumenter och butiker per telefon och e-post.  Den person vi söker är även IT-van, och är trevlig och pedagogisk på telefon.

Arbetet består till stor del av att ta emot telefonbeställningar, orderhantering, reklamationshantering samt it-support främst till våra butiker men även till viss del internt.

Din profil

Kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service. En trygg och social lagspelare som gillar att peppa kollegor och sprida positiv energi. Bra på att prioritera och hantera en mängd olika arbetsuppgifter. Ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt.

• Har tidigare erfarenhet inom service-branschen
• God telefonvana och administrativ erfarenhet
• God datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office 
• Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
• Fördel att du behärskar Windows Vista och senare. Meriterande med kunskap om MacOS 10.6 och senare
• Bistå med enklare IT egenskaper t ex skrivarinställningar och liknande 
• Snabbt kunna sätta sig in i de viktigaste funktionerna i vårt nya system för att kunna bistå butiker med frågor om systemet
• Att du är snabblärd

För att trivas på Interfloras kundservice tror vi att du som person gillar ett högt tempo, gillar att ta för dig av nya arbetsuppgifter samt strävar efter att alltid utveckla dig själv och det arbete du utför.

Du erbjuds

Du erbjuds en tjänst i en snabbrörlig miljö, tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Alvik, Bromma.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med ev möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-17:00 vardagar och 8-13 lördagar enligt schema. (ev övertid och söndags arbete förekommer vid speciella högtider t.ex Alla hjärtans dag)

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag!

Eventuella frågor kring tjänsten skickar du till Kundservicechef, Ann Hamler, ann.hamler@interflora.se