{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Extrapersonal till Interfloras kundservice

Är du student, vill jobba extra och trivs i en serviceinriktad roll? Då är rollen som kundservicemedarbetare hos oss på Interflora tjänsten för dig!

Rollen

I rollen som kundservicemedarbetare på Interfloras Kundservice innebär det att ge god service och gott kundbemötande till våra konsumenter och butiker per telefon, chatt  och e-mail.  Arbetet består till stor del av att ta emot telefonbeställningar och orderhantering. 

Din profil

Kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service. En trygg och social lagspelare som gillar att peppa kollegor och sprida positiv energi. Bra på att prioritera och hantera en mängd olika arbetsuppgifter. Ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt.

  • Vi ser gärna att du som söker har minst två år kvar av dina studier.
  • Har tidigare erfarenhet inom service-branschen.
  • God telefonvana och administrativ erfarenhet.
  • God datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

 

För att trivas på Interfloras kundservice tror vi att du som person gillar ett högt tempo, gillar att ta för dig av nya arbetsuppgifter samt strävar efter att alltid utveckla dig själv och det arbete du utför.

Du erbjuds

Du erbjuds en tjänst i en snabbrörlig miljö, tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Alvik Strand, Bromma. 

Tjänsten är på deltid vid behov. Gärna 1-2 pass per vecka, 4-5 timmar/pass. Behovet är främst lördagar (8-13) samt under sommaren, julen, röda dagar och andra högtider så som tex. Morsdag etc. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag genom att mejla Kundservicechef Ann Hamler, ann.hamler@interflora.se
Eventuella frågor kring tjänsten skickar du till samma mejladress som ovan.