{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}
{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Ekonomiassistent

Söker du en tjänst där du får möjlighet att utvecklas inom ekonomi och redovisning på ett av Sveriges mest välkända varumärken? Interflora som är en av de första e-handelsaktörerna i Sverige, befinner sig i en expansiv fas och söker nu en serviceinriktad och social ekonomiassistent.

Till denna roll söker vi dig som har en 3-årig högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi/redovisning och är i början av din karriär. Du rapporterar till CFO och arbetar i en kommunikativ roll i ett prestigelöst och sammansvetsat team som brinner för Interfloras vision att få fler att älska blommor – och varandra! Tjänsten är placerad i Interfloras nya, ljusa lokaler i Alviks centrum, Stockholm, nära till både kollektivtrafik, lunchrestauranger och Mälaren. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag då rollen tillsätts så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Interfloras ekonomiavdelning består i nuläget av sexpersoner. Vi arbetar idag i en uppdaterad och välfungerande digital miljö och strävar fortlöpande efter förbättring och effektivisering; ett utvecklingsarbete som du som ekonomiassistent kommer vara en viktig del av. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring, kundreskontra- och/eller leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar mm. Arbetet innefattar också fakturering samt daglig uppföljning i ekonomisystemet. I arbetet ingår också service och support inom ekonomi till Interfloras anslutna butiker och kunder. Tjänsten är en 11 månaders visstidsanställning, därefter möjlighet till förlängning.

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har en 3-årig högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi/redovisning och är i början av din karriär. Du har grundläggande kunskaper i MS Excel och erfarenhet av något av de vanliga ekonomisystemen så som Visma Control är meriterande men inget krav. Du har en positiv, ödmjuk och problemlösande attityd och du har en förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Viktiga egenskaper hos dig är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och du har en vilja att lära dig nya saker och bidra till verksamheten. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Du är prestigelös och trivs bra i en miljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där vi ställer upp för varandra.

Interflora AB

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor. Vi är ett sammansvetsat team om 35personer som brinner för Interfloras vision att få fler att älska blommor – och varandra.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 580 fristående blomsterbutiker.

Är det dig vi söker? Skicka din ansökan med CV och gärna ett kort personligt brev till jobb@interflora.se så fort som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt.

Välkommen till oss på Interflora med din ansökan!