CRM & Marketing Automation Specialist

Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig! 

Interflora söker nu en affärsdriven CRM-specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben och kundkommunikationen till nästa nivå. 

Om rollen

Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)
 • Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden
 • Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle
 • Analys och segmentering av kunddatabasen
 • Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt


Din profil

Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt – men du har även lätt att samarbete med andra.

Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet. 

Din erfarenhet:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Minst 2–3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester
 • Erfarenhet av att arbeta datadrivet
 • Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande
 • Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop
 • Erfarenhet av Voyado är meriterande
 • Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande

Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig. 

 

Att jobba hos Interflora

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor.

Vårt kontor ligger i Alvik i Stockholm och du får även möjlighet att arbeta hemifrån.  

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor, kontakta Lena Aldeström på e-post  lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50. 

 

Sök jobbet!


Om Interflora AB 

Interflora är Sveriges främsta känsloförmedlare med en vision att få fler att älska blommor – och varandra. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 540 fristående blomsterbutiker.