{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}
{{campaignBlock.altText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

Content Manager med grafisk kompetens

Har du ett passionerat intresse för e-handel, content och grafisk formgivning? Är du dessutom snabbfotad, har en positiv och problemlösande attityd, trivs i en föränderlig miljö samt vill jobba med en livsstilsprodukt? Då har vi jobbet för dig!

Interflora befinner sig i en expansiv fas och söker nu en Content Manager med erfarenhet av e-handel och grafisk formgivning, som vill vara med och utveckla Interfloras varumärke och den digitala kundresan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Skapa och administrera content för Interfloras digitala plattformar för att optimera dem både ur ett kommersiellt- och ett varumärkesperspektiv
• Säkra användarvänlighet och kundresa genom att proaktivt föreslå och driva igenom utvecklingsprojekt
• Utifrån grafisk profil formge och producera marknadsföringsmaterial för alla kanaler

Din profil

• 2–3 års erfarenhet av att jobba med e-handel och content
• Relevant utbildning och 2–3 års erfarenhet inom grafisk formgivning och marknadsföring
• Goda kunskaper i Google Analytics
• Erfarenhet från EPiServer och/eller EPiCommerce är ett plus
• Goda kunskaper i Photoshop, InDesign och Illustrator
• Intresse och känsla för det skrivna ordet

Personlighet

Som person ser vi att du är kreativ, formstark, strukturerad och gillar att ta dig an nya arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett driv och en vilja att ständigt förbättra. I grupp bidrar du med kunskap, positiv energi och är en hjälpsam lagspelare som rycker in där det behövs.

Att jobba hos Interflora

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor. Det är en heltidstjänst och du kommer att arbeta på Interfloras huvudkontor i Alvik, Stockholm. Du rapporterar till Marknads- och E-handelschefen.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 2018-08-31. Skicka din ansökan till jobb@interflora.se så fort som möjligt då intervjuer sker löpande.

Om Interflora AB

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 600 fristående blomsterbutiker.

topp-jobb.jpg