Interflora AB

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

 

Om Interflora
Allt började 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och fristående blomsterbutiker. De cirka 600 butikerna är indelade i två olika butikskoncept; Interflora och ombud. På huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm arbetar cirka 40 anställda.

Läs mer
Press
Här hittar du kontaktuppgifter till ansvarig för pressfrågor. Interflora AB:s pressmeddelanden med tillhörande bilder finns samlade i vårt pressrum på MyNewsdesk. Material för trycksaker finns på Interflora AB:s bildbank.

Läs mer
Kontakta oss
Om du behöver kontakta oss så hittar du alla kontaktuppgifter du behöver här. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! För frågor kring beställningar av Blommogram hänvisar vi till vår kundservice.


Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår